White Trash Blues Band & Quarter Wolf

Bilde
Event info

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Description

Quarter Wolf og White Trash Blues Band: Slippfest og splitkonsert fra ville helvete

Quarter Wolf

«Yeah, Baby!» Det er navnet på albumet Quarter Wolf slipper i august, og siden gutta for lengst har lagt sin kjærlighet på Tromsø, skal slippdagen for første gang ikke feires hjemme på Last Train i Oslo – men på Bastard! 

That’s right, baby, den norsk-australske garagepunk-duoen ga tidligere i år ut videoen og vinylsingelen «Let’s Go North». Nå gjør Bukta-, Blårock- og Bastard-veteranene Paul og Marius alvor av løftet når de sammen med Westergaard Records gir ut sin 3. fullengder. 

Den eksplosive duoen lover som vanlig at det blir hett, svett og faen så fett når de sparker i gang det voldsomme tomannsorkesteret sitt på Bastard 26. august, og feirer en plate som vil få deg til svette og skjelve av pur eufori, mens du heiser knyttnevene i været og roper – selvfølgelig – «Yeah, Baby!»

White Trash Blues Band

White Trash Blues Band er sagaen om en mannevond samling breiale bondeknøler som kun kan én ting – spille den feteste rocken nord for Kongens gate og sør for Dronning Mauds land! 

Etter en konsert det fortsatt går gjetord om på Senja på Leirvaag i 2020, er endelig The Wilhelmsens-favorittene klare til å innta Bastard – en plass som forøvrig meget godt kunne vært oppkalt etter hver og en av gutta ...

På tampen av fjoråret ga den svette kvintetten ut albumet «We Got Time to Waste» på Blues for the Red Sun – til strålende kritikker i både Norge, England og Tyskland. Likevel er det som et vanvittig liveband at gutta virkelig har satt fyr på den ene scena etter den andre.

Så kom deg på Bastard, og opplev hvorfor bandet er blitt Johnny Wilhelmsens nye favorittband. Hvorfor frontfigur Jan Magnar er blitt kåret til «Mature Men with Mustaches most sexy of the year» to ganger. Hvorfor bassist Svein ryktes å være ZZ Tops Dusty Hill’s syndige sønn. Og ikke minst: hvorfor gitarist Asgaut er iført besøksforbud på IKEAs møbelavdeling på livstid. 

Tickets

  • White Trash Blues Band & Quarter Wolf
    kr 270,00
  • Choose tickets and finish
  • Discount

    If you have a discount, enter it here for your price