Waste a Saint

Event info

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Description

Kvartetten Waste a Saint fra Trondheim spiller melodiøs tungrock med klare psykedeliske preg og blir ofte assosiert med stoner-sjangeren.
De sammenlignes stadig med band som Queens of the Stone Age, Dead Weather, Spiders, alternativ rock fra nittitallet, og fuzzy saker fra sent sekstitall. Etter slipp av debutalbumet - “Hypercarnivore” i april 2022 har de spilt rundt om i hele landet, samt vært innom Gøteborg og København, i tillegg til oppvarmingsjobber for Bokassa og Ida Maria, pluss flere festivaljobber.

I juni 2023 var bandet en uke i Sørgården studio på Ler i Trøndelag og spilte inn deres andre fullengder - “Ravenous”. Med Per Borten (Spidergawd) som innspillingssjef og produsent, Håvard Soknes som mikser og Karl Klaseie fra Øra Mastering på master, resulterte dette i en plate med åtte låter som fortsetter der førsteplata slapp og går videre i flere retninger og er en naturlig videreføring av det karakteristiske soundet bandet har opparbeidet seg siden oppstarten. “Ravenous” slippes 1. mars via All Good Clean Records.

Waste a Saint består av:

Bogey Stefansdottir - Vokal Alexander Skomakerstuen - Gitar Ole Nogva - Bass
Øivind Fossem - Trommer

Tickets

  • Waste a Saint | Bastard Bar
    kr 220,00
  • Choose tickets and finish
  • Discount

    If you have a discount, enter it here for your price