Sondre Kleven Quintet/ Bastard Bar

Arrangementsinfo

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Beskrivelse

Sondre Kleven Quintet spiller egenkomponert musikk innenfor jazzfusion-sjangeren og låtene og arrangementene er skrevet av Kleven. På repertoaret har de moderne lett lyttbare fusion-låter og også en del rolige ballader. Låtene er inspirert av legendariske musikere og band som Jan Garbarek, Yellowjackets, Michael Brecker, Pat Metheny m.m. Alle bandets medlemmer har studert ved Musikkonservatoriet i Tromsø.

 

Kvintetten har spilt på ulike festivaler og konsertarenaer i landsdelen som Nordland Musikkfestuke, Chrisfestivalen, Tromsø Jazzfestival og Bodø Jazz Open. I sommer spilte bandet under Festspillene på Helgeland der bandet høstet strålende kritikker og en sekser på terningen i avisa Vefsn No.

 

«Sondre Kleven er uten tvil en særdeles spennende musiker. Han har god teft for friske og fengende låter i jazz/fusion-sjangeren og han har en måte å spille saksofon på som er like laidback og behagelig som den er kraftfull, alt etter hva øyeblikket krever» - Vefsn No

 

Bandets medlemmer er også medvirkende i flere andre prosjekter og band som med Tromsø Storband, Aurora Concept, Habaneroz, Karin Park, konsertforestillingen Bare Bremnes m.m.

 

Bandet består av:
Sondre A. Kleven – saxofoner

Henrik Skog – gitar

August Veseth – keyboard

Joakim Kristiansen – bass

Martin Lien – trommer

 

Billetter

  • Sondre Kleven Quintet
    kr 160,00
  • Velg billetter og fullfør