Søndagsjazz / PHOENIX

Event info
  • Sunday 11 February 2024
  • 18:00 - 02:00
  • Starts: 20:00

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Description

PHOENIX’ musikk oser ut varme, fra behagelig sol til brennende flammer, og gir assosiasjoner til episke eventyr og amerikanske westernfilmer. Tenk Jimi Hendrix, Per “Texas” Johansson og Maria Kannegaard trio blandet med hint av ABBA og Frank Zappa. Med andre ord, en nordisk elektrisk rockjazz-fest med klarer inspirasjoner fra 70-tallet!

Våren 2023 ble deres debutalbum “Under The Sun” utgitt på Sonic Transmissions Records.

“Dette må være en av de mest spennende og spenstige platedebutene til et norsk band på svært lenge. Tre unge musikere som kan så mye og som får det ut til oss på utsiden av høyttalerne på en måte som gjør oss ytterst glade.” - Jan Granlie for Salt Peanuts, 2023

Denne ferske trioen spiller forrykende konserter med et ønske om å formidle kjærlighet og glede gjennom sprudlende samspill, groovy riff og ekspressive soloer. Den varme utstrålingen og den unge, sultne energien gjør PHOENIX til et band verdt å få med seg på konsert!

Bandet består av Emil Storløkken Åse på gitar, Jenny Frøysa på barytonsaxofon og August Glännestrand på trommer. Alle tre unge, spennende musikere med bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim. Hver for seg er de å finne i en solid mengde prosjekter, blant annet Trondheim Jazzorkester, Superspreder, Lav Sol, Cosmic Swing Orchestra og Liv Andrea Hauge trio, og har spilt på festivaler som Jazzfest Berlin, Jazz Ahead, Øya, Oslo jazzfestival og Saalfelden Jazzfestival.

Tickets

  • Søndagsjazz / PHOENIX
    kr 180,00
  • Choose tickets and finish
  • Discount

    If you have a discount, enter it here for your price