SLUGWAR x MIE BERGH

Event info
  • Thursday 30 November 2023
  • 18:00 - 02:00
  • Starts: 22:00

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Description

Fra tromsøs undergrunn stiger den grenseløse duoen Slugwar, bestående av tromme, gitar, og masse elektroniske duppeditter. Med frie kreative tøyler utforsker de den moderne sære rocken, og besøker i samme slengen en hel del subsjangre som blant annet noiserock, shoegaze, postrock og electronica. Bandet spilte tidligere i år sin egen stumfilmkonserter under stumfilmdagene i Tromsø (i regi av TIFF) og er nå godt i gang med sitt første studio-album som skal spilles inn desember 2023. Nå tar de meg seg sitt nye materiale til Bastard Bar den 30. november for å svøpe lokalet i støy og sonisk kjærlighet, men også for å tjene inn nok kronasjer til å realisere det o store debut-albumet. Ta med deg et sett med ører, en god venn, eller tre, og opplev den kompromissløse sensasjonen Slugwar! 

MIE BERGH

Bli med inn i Mie Bergh sin kaotiske musikkverden. Med en bachelor i slagverk, pågående master i laptop, engasjement i flere band, og med virke som låtskriver og komponist har den 22år gamle Tromsøjenta allerede bemerket seg i Tromsøs musikkmiljø som en godt drevet musiker. Alene på scenen tar hun deg inn i et svevende lydlandskap bygget opp rundt en masse instrumenter og elektroniske lyder. Sammen med vibrafonens melankolske trekk og gitarens vreng skapes en unik klang med skjør vokal på toppen. Et musikalsk kaos du ikke vil gå glipp av med andre ord!


DJ BERGSLEIN 

Mot kveldens senere stunder møtes de musikalske kreftene bak DJ bordet for å skape enda mer stemning og sving i lokalet! Her kan bokstavelig talt ALL slags musikk dukke opp, så forvent både Kraftwerk og Powerviolence! 

Tickets

  • SLUGWAR x MIE BERGH
    kr 270,00
  • Choose tickets and finish
  • Discount

    If you have a discount, enter it here for your price