POOR BAMBI

Event info

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Description

Som et oljesøl fosser Poor Bambi ut av Stavanger og forurenser alt de møter på veien med støy og kontrollert kaos. Den hardtslående trioen leverer brutal, punka og intens noise rock, frontet av vokalist Sarah Hestness som tilfører både aggresjon og attitude.

Bandet startet nylig et samarbeid med produsent-legenden Nick Sansano og jobber for tiden med fremtidige utgivelser. 

Bak seg har bandet to Norgesturnéer, konsert i New York og festivalopptredner på bl.a Jærnåttå, Fjellparkfestivalen og 100 dagar. 

Kjartan Tjøsvoll sa i sin konsertanmeldelse fra Hulen, Bergen at:

“...Bandets Lead-gitarist stiller med et ellevilt antall pedaler sammen med en råtøff frontkvinne på vokal/gitar og en sylskarp trommis sveiser sammen en eksplosiv og spennende riffreise som tar oss langs hjemmtraktene til bla. Pixies, Paramore og Seigmenn…”

De har sluppet 6 singler til god mottakelse og flere av låtene har blitt spilt på Britiske Absolute Radio, P13, NRK Rogaland og Jærradioen. De har også vært listet på Bands of Tomorrow, NPS music, Bandrec, Stavanger Aftenblad, Radio Nova og Radio Revolt.

Om singelen “Checkmate” sa Dagsavisens Mode Steinkjer at 

“...Stavanger har god tradisjon for den tøffeste lyden av garasje, punk og skitten rockabilly, og Poor Bambi griper her fanen og løper fremst i toget…”

Tickets

  • POOR BAMBI
    kr 220,00
  • Choose tickets and finish
  • Discount

    If you have a discount, enter it here for your price