Onsdagskaos / Svenske Tilstander

Arrangementsinfo
  • Onsdag, 13.10.2021
  • 18:00 - 01:30
  • Konsertstart: 21:00

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Beskrivelse

Onsdagskaos / Svenske Tilstander

13. oktober kl 21:00

Billettpris: 100 kr

ID: 18 år

 

-------

 

Svenske Tilstander er etter vår mening en av landets kuleste nye rockeband!

 

Hvis Queens of The Stone Age hadde fått barn med Bob Hund i 2003, i en garasje i Bergen, ville bastarden vært lyden av Svenske Tilstander!

 

 

Bandet debuterte selv med singelen “Moderne menneske” i april 2020, etterfulgt av EPen “Alt går rundt og ingenting gir mening” i juni samme år og Bergens Tidene beskrev musikken deres på følgende måte: “...det føles som å kroppsrafte nedover musikalske stryk men tekstene og riffene kappes om å drukne en. Tekstene er enkle, men effektive og treffer rett i samvittigheten.”

 

Fredag 10. september slipper de sin nye singel "Ingenting", og 13. oktober spiller de sin første konsert i Tromsø!

 

 

 

 

 

 

 

Billetter

  • Onsdagskaos / Svenske Tilstander
    Onsdagskaos / Svenske Tilstander 13. oktober kl 21:00 Billettpris: 100 kr ID: 18 år ------- Svenske Tilstander er etter vår mening en av landets kuleste nye rockeband! Hvis Queens of The Stone Age hadde fått barn med Bob Hund i 2003, i en garasje i Bergen, ville bastarden vært lyden av Svenske Tilstander! Bandet debuterte selv med singelen “Moderne menneske” i april 2020, etterfulgt av EPen “Alt går rundt og ingenting gir mening” i juni samme år og Bergens Tidene beskrev musikken deres på følgende måte: “...det føles som å kroppsrafte nedover musikalske stryk men tekstene og riffene kappes om å drukne en. Tekstene er enkle, men effektive og treffer rett i samvittigheten.” Fredag 10. september slipper de sin nye singel "Ingenting", og 13. oktober spiller de sin første konsert i Tromsø!
    kr 110,00
  • Velg billetter og fullfør