Onsdagskaos / Siv Jakobsen / Bastard Bar

Arrangementsinfo
  • Onsdag, 09.06.2021
  • 18:00 - 23:00
  • Konsertstart: 20:00

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Beskrivelse

Etter å ha tilbrakt store deler de siste årene på å skrive og spille inn ny musikk, var endelig Siv Jakobsen i slutten av 2021 tilbake for å følge opp det sterkt kritikerroste debutalbumet fra 2017. Oppfølgeren «A Temporary Soothing» fikk også fantastisk mottakelse da det ble sluppet, og Dagsavisen trillet en soleklar femmer og skrev: «Siv Jakobsen er en av de beste vi har.»

Singlene «Island» og «Fight or Flight» ble begge listet på riksdekkende radio som NRK P13 og NRK P3, og nylig ble det klart at albumet  «A Temporary Soothing» er nominert til Spellemannprisen. 

 

Albumet tar lytteren med på en vakker reise hvor Siv Jakobsen utforsker temaer som frykt, angst, endring og kreativitet. Temaene har har plutselig blitt skremmende relevante med koronaviruset som har snudd opp ned på verden slik vi kjenner den. 

Billetter

  • Onsdagskaos / Siv Jakobsen / Bastard Bar
    Etter å ha tilbrakt store deler de siste årene på å skrive og spille inn ny musikk, var endelig Siv Jakobsen i slutten av 2021 tilbake for å følge opp det sterkt kritikerroste debutalbumet fra 2017. Oppfølgeren «A Temporary Soothing» fikk også fantastisk mottakelse da det ble sluppet, og Dagsavisen trillet en soleklar femmer og skrev: «Siv Jakobsen er en av de beste vi har.» Singlene «Island» og «Fight or Flight» ble begge listet på riksdekkende radio som NRK P13 og NRK P3, og nylig ble det klart at albumet «A Temporary Soothing» er nominert til Spellemannprisen. Albumet tar lytteren med på en vakker reise hvor Siv Jakobsen utforsker temaer som frykt, angst, endring og kreativitet. Temaene har har plutselig blitt skremmende relevante med koronaviruset som har snudd opp ned på verden slik vi kjenner den.
    kr 265,00
  • Velg billetter og fullfør