Not My Time To Die/ Bastard

Arrangementsinfo

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Beskrivelse

Not My Time To Die er i ferd med å etablere seg som et liveband med en utrolig energi og fantastisk sceneshow. Bandet har egenprodusert musikk med norske og samiske tekster, samt at de leverer en drivende blanding av bråkete rock n’ roll med pønkete attitude. Siden 2018 har Not My Time To Die gitt ut singler som «Ranegal», «Depressive Verden» og «Høy På Livet». Bandet har i høst 2019 vært i studio og kommer med debutalbumet «Feila Gena» som blir utgitt den 27. november 2020.

Bandet består av ungdommer fra Kjøllefjord, Kautokeino og Hammerfest.

Not My Time To Die har de siste årene startet å etablere seg i Finnmark, de har engasjert lyttere og publikummere i nord med uhøytidelig rett-frem musikk og provoserende, men humoristiske tekster. De siste årene har bandet gjennomført en rekke spillejobber på festivaler og konsertscener rundt omkring i Finnmark og Tromsø. Deriblant Iskald, Buktafestivalen, Varangerfestivalen og Alta Live til strålende tilbakemeldinger fra publikum og pressen.

I 2019 vant bandet finalen i Bukta Battle, hvor premien var spilling på Buktafestivalen, kr 10 000,-, studiotid og innspilling av musikkvideo. Juryens begrunnelse var at Not My Time To Die leverte et fantastisk liveshow med en energi og spilleglede som er sjelden å se med skarpe og provoserende tekster.

Not My Time To Die består av:

Sander Persen Esperås – Vokal, gitar

Áslat Eira – Vokal, gitar

Trygve Karlsen - Bass

Marcus Persen Esperås - Trommer

Billetter

  • Not My Time To Die/ Bastard
    kr 160,00
  • Velg billetter og fullfør