MVNISK/ Bastard Bar

Arrangementsinfo

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Beskrivelse

Tromsøs mest aktuelle hip hop-kollektiv, MVNISK, gjør seg klar til å runde av dette året med deres siste konsert i 2020. I januar dette året hadde MVNISK sin første lanseringskonsert på Bastard Bar når de slapp låta «TAKTISK SOM FVEN», og da kunne det ikke ha passet bedre enn at de spiller årets siste konsert på samme utested.

 

Det vil være et EKSTREMT antall fåtall billetter ute, så hvis du vil slippe å måtte snu i døra så gjelder det å være tidlig ute.

 

Når MVNISK går av scenen så vil DJ KellyKappa avslutte kvelden med å spille et heftig sett fram til Bastard stenger dørene.

 

Antall billetter: 30
Dørene åpner: 20:00
Konsertstart: 21:00
Aldersgrense: 18 år
Billettpris: 150,- + avgift

---------------------------------------------------------------

MVNISK
Av avisa iTromsø omtalt som «Tromsøs første hip hop-kollektiv» er MVNISK et nytt og friskt pust i den nordnorske rap og hiphop-scenen som til nå har hatt samarbeid med artister som Foad Noor og K A R L, i tillegg til å ha varmet opp for OnklP. MVNISK har til nå sluppet 3 singler og 1 EP, og låta «Æ vikke henge med folk» gikk rett inn på flere av Spotify sine offisielle spillelister og ble av 730.no kalt for «Ukas mest woke norske låt» når den kom ut.

 

Facebook: https://www.facebook.com/mvnisk/

Instagram: https://www.instagram.com/mvnisk/
Spotify: https://sptfy.com/4TyE

---------------------------------------------------------------

KellyKappa
Kelly Kappa er et kreativt talent som representerer store deler av hip-hop miljøet i Tromsø.
Som produsent, DJ og artist har han gitt byen en forsmak i hva som er i vente fra det spirende talentet som viser at hans ambisjoner er store og ligger innenfor musikk. Han var nylig DJ på Lyst 2020 i Tromsø hvor han viste hvor han fikk vise sin utrstråling, og en selvtillit som er sjelden for en med lite sceneergaring. Han er aktuell med en rekke prosjekter med forskjellige artister: han produserer albumet tiil Uggen Form, et med Magg hvor han selv viser seg som vokalist. Han har også med produksjoner som enda ikke har sett lyset, men det er bare et spørsmål om tid før Kelly Kappa runger ørene dine daglig. Denne mestringsdyktige altmuligmannen viser et stort talent og potensiale i alt han deltar i, og det er ingen grunn til å forvente noe annet når han trer opp på scenen som DJ på Bastard for MVNISK 28. november.

 

Instagram: https://www.instagram.com/k3llykappa/

 

 

 

Billetter

  • MVNISK/ Bastard Bar
    kr 160,00
    Utsolgt