Mokri / Bastard Bar

Event info
  • Friday 27 May 2022
  • 18:00 - 03:00
  • Konsertstart: 22:00

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Description

Mokri er et psykedelisk noise rock band fra Oslo. Bandet har har de siste årene gjort seg bemerket i den norske undergrunnsscenen, med energiske og bråkete konserter. Nå er bandet klare med sitt andre album «Heart Change», en psykedelisk, melodisk og støyende samling låter om å ta verden inn, og om å stenge den ute. Heart Change som er oppfølgeren til debutskiva TOTAL LOVE fra 2018, som ble sluppet på Sheep Chase Records 1.april. 


Heart Change er produsert av Mokri og Juhani Silvola (Summers & Silvola, Frode Haltli Avant Folk), som også har mikset albumet. Skiva er i hovedsak spilt inn på bånd i Studio Paradiso i Oslo med Markus Forsgren (Bror Forsgren, Jaga Jazzist, Lionheart Brothers) bak spakene. Christian Næss (Beglomeg, Moon Relay) har mastret albumet. Henrik HWS Sørlid har laget albumkunsten, og Henrik Myrvold (Outer Limit Lotus, Okkultokrati) har gjort album design. 


Mokri kombinerer elementer fra krautrock, no wave, støyrock og jazz i et særegent uttrykk, hvor melodiske, dissonerende og støyende lydlandskaper underbygges av hypnotiske rytmer. Da bandet spilte på Vill Vill Vest beskrev anmelderen fra Bergens Tidende konserten slik: «Det å sette ord på det ulidelig vakre er en øvelse svært få mestrer. Jeg vil likevel gjøre et forsøk. Mokri er en kraftpakke av monumental støy, vakre psykedeliske harmonier og begjærende, energiske rytmer .. Det låter rått, vakkert og forførende».


Musikkvideo til "Don't wake me up": Mokri - Don't Wake Me Up (Official video) - YouTube

Streaming og bandcamp: https://lnk.to/mokri_heartchange

Tickets

  • Mokri / Bastard Bar
    kr 200,00
  • Choose tickets and finish
  • Discount

    If you have a discount, enter it here for your price