marOder / Bastard Bar

Arrangementsinfo
  • Onsdag, 23.02.2022
  • 18:00 - 01:00
  • Konsertstart: 20:00

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Beskrivelse

Frontmann i marOder, Aslag Guttormsgaard, er en av nøkkelmedlemmene i Duplex Records og har i godt over 20 år inntatt norske konsert og festivalscener med en lang rekke ville, rå, morsomme og rare bandprosjekter.  Vi nevner i fleng The-O men, Hurra Torpedo, L.Y.D, Reidar Roses Orkester, Aasen, Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow og sist men ikke minst Black Debbath.  marOder er et av de siste skuddene på Duplexstammen og med seg i bandet har Aslag sine to gode venner Gunnar Berg-Nielsen og Atle Hassel! (Saluki, Gartnerlosjen, Boy og Tramteateret mm.)

 

marOder er en psykidelisk slowrocktrio med underfundige norske tekster der de tre bandmedlemmene trakterer alt fra gitar, orgel, synt, vokal, kor, klokkespill, perkusjon, trommer og basspedaler. Tidvis på en og samme gang. Maroder er en trio, men lyder som et helt orkester.
Bandet gav ut sitt fjerde album ”Skjør anledning” høsten 2019. De startet den gangen på en turne i forbindelse med dette, men uheldige omstendigheter knyttet til flaggermus og beltedyr, gjorde at denne turneen ble utsatt ut 2020. Nå er det lys i tunellen og marOder  er atter ute for å spre den norske slowrockens glad-dystre budskap.

 

marOder siste album kan høres her: https://orcd.co/skjoranledning

Hele diskografien kan høres her: https://open.spotify.com/artist/5UCZ0WsjtdHVkhdzOWv4EC?si=Lff_H0D5RTW1EYTazeuMCg

 

”Det er ikke bare de musikalske raritetene som gjør at det å være på konsert med marOder, er en fryd. Dette er musikere som koser seg på scenen, som får publikum til å kose seg og serverer tekster som får selv salens mest alkoholiserte mann til å stoppe opp og tenke litt. Det er solide tekster, en sterk opptreden og ikke minst så mye morsomme lyder og instrumenter at det ikke helt kan forklares. Denne trioen må oppleves”. Hiss!g.no

Billetter

  • marOder / Bastard Bar
    kr 220,00
  • Velg billetter og fullfør
  • Rabattkode

    Har du en rabattkode kan du angi den her for din pris