MARIANA MAZÚ / Bastard Bar

Event info
  • Thursday 1.Jun 2023 to Sunday 2.Jul 2023
  • opens: 18:00
  • Starts: 21:00

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Description

Torsdag 01. juni

kl 21.00

NB: Early Bird billetter kan kjøpes frem til 01. mars! 

 

 

Med sitt debutalbum «La bella indifferencia» trådte den argentinske vokalisten Mariana Mazú inn i rampelyset i sitt hjemland og stakk av med Gardel-prisen for både årets beste tangoalbum og beste tangoartist i 2021.

 

Albumet er produsert av den anerkjente musikeren Acho Estol, og har resultert i over én milion avspillinger på Spotify. Etter suksessen med sin første europaturné i 2022 legger Mazú nå ut på en ny konsertrunde der hun blir akkompagnert av en av landets ledende gitarister, Leonardo Andersen, og den anerkjente norske fiolinisten Karl Espegard.

 

Espegard er fiolinist og medlem av det kritikerroste tangoensemblet El Muro Tango. Han har opptrådt i prestisjetunge konsertsaler som Amsterdams Royal Concertgebouw, Moscow International House of Music og Konzerthaus München. Andersen er en ettertraktet gitarist og komponist fra Argentina, som jobber med ledende internasjonale artister som Nicky Nicole, Abel Pintos og Franco Luciani. Med sistnevnte vant han den argentinske Grammy-prisen for beste instrumentale tangoalbum i 2021.

 

«Med sin eklektiske og fordomsfrie stil representerer hun et friskt pust i dagens tango. Det er nok å lytte til hennes prisvinnende debutalbum for å bekrefte at musikken fra Buenos Aires har – og ikke burde ha – grenser.» (Maximilian Carranza – Tribuna)

 

Videos

La Negadora - Official Music Video

La Bomba del Tiempo - Live from Buenos Aires

 

Spotify

La bella indiferencia (2020)

Tickets

  • MARIANA MAZÚ / EARLY BIRD
    kr 370,00
  • Choose tickets and finish