Joy / Bastard Bar

Arrangementsinfo
  • Onsdag, 08.12.2021
  • 18:00 - 02:00
  • Konsertstart: 21:00

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Beskrivelse

JOY fra Bodø har opphav i Julian Øines Jørgensens lekne gitarspill og tankevekkende tekster. I årevis spilte Julian alene med en akustisk gitar rundt leirbål, plutselig slo det gnister og ut av flammene oppstod bandet JOY som tar hans selvskrevne låter til nye høyder.

Musikken videreutvikler det opprinnelig akustiske preget og kler det i en mer moderne drakt samtidig som den beholder intimiteten og stemningen fra leirbålet. Dette har resultert i en popmusikk som hinter til musikk av artister som Inge Bremnes og Sondre Justad, men som også ivaretar sin egen identitet.

Med et stødig band i ryggen og en engasjert, og folkelig frontfigur skaper JOY et driv som gjør det vanskelig å stå stille. Samtidig holder JOY en jordnær tone til publikum og drar dem med inn som deltakere når de fremfører låtene.

Fra utfordrende rytmer og spennende harmonikk til fengende hooks med en enorm allsangfaktor inneholder musikken noe for enhver smak. Med denne positive og energiske musikken inviterer JOY alle og enhver til dansegulvet for å slå seg løs.

Billetter

  • Joy / Bastard Bar
    kr 160,00
  • Velg billetter og fullfør