Great People / Bastard Bar

Event info
  • Saturday 03 September 2022
  • 18:00 - 03:00
  • Starts: 22:00

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Description

Great People oppsto i Tromsø tilbake i 2013 og er nå endelig klare med deres første album, These Days We Dance. I 2017 ga de ut debut-EPen, Your Friends, som høstet lovord i norsk musikkpresse. Bandet ble omtalt av som et av Norges mest spennende av noen, mens andre trakk fram kvaliteten i produksjonen og hvordan lydbildet deres skilte dem fra andre band. Etter dette spilte de en rekke energiske og minneverdige konserter, blant annet på by:larm og på klubbscener i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo.

Sommeren 2018 var de klare for å starte innspillingen av den første fullengderen. Bandet var inspirert av en bred samling subsjangre – alt fra 60-tallsklassikere til 80-talls neo-psychedelia til post-punken på 2000-tallet – som gjorde at de kunne lage sin egen fremtoning av rocken, med både psykedeliske og ambient-elementer. I These Days We Dance, spilt inn av Herman Hassel og mikset av Mikkel Reinem Moen, uttrykkes denne utviklingen gjennom ni låter som alle har sitt særpreg.

 

«The band are now firmly en route to establishing themselves as one of Norway’s most exciting acts, and if their performance at Oslo’s recent by:Larm festival is anything to go by, then their live stylings are set to be just as impressive as this majestic debut EP.»

- JaJaJa Music

★★★★★ «I utgangspunktet kunne dette vært et hippie-aktig 70-tallsband, men produksjonen og effektene, samt synthesizerne de bruker gjør at det låter veldig som 2017.»

- Deichmanske bibliotek

Tickets

  • Great People / Bastard Bar
    kr 220,00
  • Choose tickets and finish
  • Discount

    If you have a discount, enter it here for your price