Eline Hellerud Asbakk & Christo Stagness

Event info

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Description

Velkommen til konsert lørdag 25. juni!

Bassist Christo Stangness og vokalist Eline Hellerud Åsbakk har samarbeidet i en rekke konstellasjoner de siste ti årene. Nå har de satt sammen et sett bestående av Elines låter og noen av de vakreste salmene og folketonene fra den nordnorske landsdelen, og fremfører disse med stort overskudd.

De som har hørt Christo spille, vet at han alltid setter sitt umiskjennelige særpreg på musikken han spiller. Som en av Nord- Norges mest aktive frilansere er han å høre i en rekke ulike prosjekter. Folkemusikksjangeren kan sies å være en fellesnevner ved Christos virke som utøver, men han er også velbevandret innen både jazz og rock.

Eline lager og synger musikk inspirert av nordnorsk vokaltradisjon, men har samtidig noe helt eget på gang. De snirklete melodiene med rare akkorder til er ofte til stede, i likhet med tekster om naturen og om ulike sinnstemninger og følelser.

Sammen inviterer de deg inn i sitt univers bestående av like deler humor, optimisme og gjennkjennbare stemninger, ispedd noen tradisjonelle salmer og folketoner fra landsdelen.

Tickets

  • Eline Hellerud Asbakk & Christo Stagness
    kr 160,00
  • Choose tickets and finish
  • Discount

    If you have a discount, enter it here for your price