DEFUSION

Event info

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Description

Defusion er et progressivt rockeband fra Bodø. Bandet tar inspirasjon fra alt som lar dem være kreativ og beskriver musikken sin som å være i ekstrem krisemodus. De har på kort tid gjort seg bemerket, og ble i løpet av høsten 2023 plukket ut til å være en del av NRK P3 Urørt og Sigrids unike musikksamarbeid, med et konsept der hele 22 Urørt-artister fra hele landet skal varme opp for Sigrid gjennom Norges turnéen hennes.

Defusion vant Rock mot rus i Andenes i 2023 og ble beskrevet som en gruppe svært dyktige individualister som skilte seg ut med sin tydelige signatur og egenart. De tok også seieren på Imagine Norway og skal representerte Norge under den internarsjonale finalen i Brüssel i 2023.

Bandet har sluppet sin debut- singel «One Way Window», som er en låt som handler om å ville sprenge ut av rammene sine, hvordan vi tenker for mye og at verden males av det. Bandet består av Isabel Mjelde Karlsen på gitar, Aisha Ludvigsen Wahome på vokal, Edward Valentin Engen på Bass, og Julius Krokslett på trommer. Hvis du er klar for å få sjelen revet ut av kroppen og løsrive deg fra den fysiske verden med mektig musikk så er Defusion helt klart noe for deg.

Tickets

  • DEFUSION
    kr 160,00
  • Choose tickets and finish