Planet Remina / Bastard Bar

Event info
  • Friday 02 September 2022
  • 18:00 - 03:00
  • Starts: 21:00

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Description

Dark Delirium, 5-manns bandet fra stormfulle Stavanger er et metal band som spiller egne låter med melodiske preg fra flere undersjangrer innen metall. Dark Delirium startet i 2020 under Covid-19 da brødrene Simeon Ekse og David Jakob Ekse sammen fetter Halvar Moen bestemte seg for å realisere drømmen. I juni 2021 slapp bandet sin første plate, "Fallen" som har fått ekstrem god tilbakemelding, både fra yngre generasjoner og den eldre garde. De appellerer til de fleste.

Dark Delirium slapp i Desember 2021 sitt andre album, den kritikerroster "Sulphur"

"Sulphur har mye ved seg, det er sterke låter, de hevder seg lett opp mot det internasjonale planet, og bør kunne svi av noen gode poengsummer og tilbakemeldinger fra presse og lyttere." - Heavymetal.no

Med sitt kraftige trøkk og eksplosive låter er dette et band å få med seg!

Dark Delirium skal i 2022 reise over hele landet og spille opp til en nakkeslengende affære!

 

 

Planet Remina er et metal band fra Tromsø, Norge, som begynte å spille sammen sommeren 2019. Musikken deres er mye inspirert av band som Gojira og Sepultura.

 

Bandet består av Stian Zion på trommer, Eivind Kjær Killie på bass, Cecilie Hansen på gitar og backingvokaler og Juan Vazquez Garcia på gitar og leadvokaler. Planet Remina lager låter med fokus på heavy gitar riff med et forsøk på melodiske innslag, feit basstone og drivende tromme-grooves. Med en veldig rå og in your face sound, er det vanskelig å ikke headbange med til låtene. Kan garantere for god stemning på konsert, med søling av øl og såre nakker dagen derpå.

 

Bandet slapp singlene "Automata" og "Eternity" med musikkvideo før deres første album, "Planet Remina", kom ut 1. oktober 2021. Albummet ble godt mottatt av metalmiljøet i Tromsø, og det var motivasjon nok for å hive seg rett i låtskriving for det neste albummet.

 

Du finner albummet på alle streamingtjenester!

Automata: https://youtu.be/6pzMCGf8clA

Eternity: https://youtu.be/p-bw1QJvYIY

Tickets

  • Dark Delirium + Planet Remina
    kr 220,00
  • Choose tickets and finish
  • Discount

    If you have a discount, enter it here for your price