Cocktail Slippers / Bastard Bar

Arrangementsinfo
  • Lørdag, 14.08.2021
  • 18:00 - 03:00
  • Konsertstart: 21:00

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Beskrivelse

Cocktail Slippers er et rockeband kjent for bra låter strålende liveopptredener. Cocktail Slippers har blant et langvarig samarbeid med Little Steven Van Zandt fra Bruce Springsteen og E-Street band.

 

«Et «hestespark i høye hæler»

-DavidFricke, Rolling Stone Magazine

 

Det siste tiåret har Cocktail Slippers vært på turné i det meste av Europa og store deler av USA. Cocktail Slippers har blant annet spilt live på Times Square i New York, SXSW i Austin, Texas, HardRock Calling i Hyde Park, London med Paul McCartney, Iggy & The Stooges, Bruce Springsteen og Paul Simon (og mange flere), samt på legendariske The Cavern i Liverpool.


Cocktail Slippers hadde og en fremtredende rolle i TV-serien "Lillyhammer", og slapp ny singel i mai 2021. Nytt album kommer i september.

https://www.cocktailslippers.com/

Billetter

  • Cocktail Slippers / Bastard Bar
    Cocktail Slippers er et rockeband kjent for bra låter og strålende liveopptredener. Cocktail Slippers har blant et langvarig samarbeid med Little Steven Van Zandt fra Bruce Springsteen og E-Street band. «Et «hestespark i høye hæler» -DavidFricke, Rolling Stone Magazine Det siste tiåret har Cocktail Slippers vært på turné i det meste av Europa og store deler av USA. Cocktail Slippers har blant annet spilt live på Times Square i New York, SXSW i Austin, Texas, HardRock Calling i Hyde Park, London med Paul McCartney, Iggy & The Stooges, Bruce Springsteen og Paul Simon (og mange flere), samt på legendariske The Cavern i Liverpool. Cocktail Slippers hadde og en fremtredende rolle i TV-serien "Lillyhammer", og slapp ny singel i mai 2021. Nytt album kommer i september. https://www.cocktailslippers.com/
    kr 190,00
  • Velg billetter og fullfør