BUKTA NACH: ONDT BLOD + nonne

Event info
  • Saturday 23 July 2022
  • 20:00 - 04:00
  • Konsertstart: 23:59

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Description

𝐊𝐎𝐍𝐒𝐄𝐑𝐓𝐒𝐓𝐀𝐑𝐓:
nonne: kl 00:30
ONDT BLOD: kl 01:15

Billettpris m/ festivalpass: 180kr + avg
Billettpris u/festivalpass: 250kr + avg

∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷

𝐎𝐍𝐃𝐓 𝐁𝐋𝐎𝐃
I snart et tiår har bandet fra Kirkenes levert frådende hardcore og fengende refrenger på nordnorsk. Med de to fullengderne "Finnmark" (2016) og "Natur" (2018) i bagasjen, har bandet høsta lovord i øst og vest, og bygget opp en solid fanskare. Med hjertet ute på kofta, og blink i øyet, leverer bandet tekster om politisk undertrykkelse, rasisme og annen jævelskap på den ene siden og likegyldighet, fest og moro på den andre.

Med et liveshow beskrevet av iTromsø som om "noen sprøyter inn fem liter kaffe, to Underberg og en liter Tequila i kroppen på samme tid" har bandet spilt flere hundre konserter i Norge, Europa og Japan. Denne sommeren er gutta tilbake for å spre nordnorsk fandenivoldskhet og frekk frihetsrock – det blir fett.

𝐍𝐎𝐍𝐍𝐄
Med suggerende riff, det nordnorske språket, droner og hypnotiserende melodier spiller nonne psykedelisk rock på nordnorsk. Duoen møttes tidlig i tenårene, og har holdt sammen gjennom tykt og tynt i flere Tromsøband (Feskekrok, Great People m.m). Et ønske om å skape noe enkelt, ekte og ærlig har nå resultert i nonne. Deres debut-EP «Frem og Tilbake» gis ut 24. juni, og er første steget på en reise som duoen selv beskriver som et dypdykk inn i mørket for å finne lyset.

"Låta Ute Natt høres ut som den ville vært helt rå som soundtrack til en thriller satt i nordnorske skoger, og har et riff som ikke slipper taket i deg." - Radio Revolt

Tickets

  • BUKTA NACH: ONDT BLOD + nonne : Med festivalpass
    kr 200,00
  • BUKTA NACH: ONDT BLOD + nonne : Uten festivalpass
    kr 270,00
  • Choose tickets and finish