BUKTA NACH: Mall Girl + Neon Apartments

Event info
 • Thursday 21 July 2022
 • 20:00 - 03:00
 • Konsertstart: 23:30

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Description

𝐊𝐎𝐍𝐒𝐄𝐑𝐓𝐒𝐓𝐀𝐑𝐓:
Neon Apartments: kl 23:30
Mall Girl: kl 00:15

Billettpris m/ festivalpass: 180kr + avg
Billettpris u/festivalpass: 250kr + avg

 

𝐌𝐀𝐋𝐋 𝐆𝐈𝐑𝐋
Som artist hører man ofte at man må ha det lille ekstra, uten at noen helt konkret kan si hva dette betyr. At Mall Girl har det dette ekstra er vi dønn overbeviste om. De leverer fengende poplåter, som brytes opp av overraskende vendinger og intrikate gitarriff – sjangeren `matte-pop’ kan fort ha blitt funnet opp i bandets øvingslokale.

Mall Girl en del av den alternative popscenen i Oslo som sirkulerer rundt band som Fieh, Tigerstate, Kanaan, Selmer, Juno, Vegard og Ivar Band, og da nettopp – Mall Girl. De så dagens lys i 2017, da Eskild, Iver og Veslemøy trengte vokalist til et bandprosjekt de hadde begynt å jobbe med, og etter å ha sett Bethany opptre på skolen de gikk på, var valget enkelt.

Siden oppstarten, og spesielt med sine nyeste utgivelser, posisjonerer Mall Girl seg som et av de mest spennende popbandene der ute. Live er bandet en minst like stor eklektisk indie-fest der de gang på gang beviser seg sin plass på det alternative pop-kartet verdig.

𝐍𝐄𝐎𝐍 𝐀𝐏𝐀𝐑𝐓𝐌𝐄𝐍𝐓𝐒
Neon Apartments kommer som en frisk, nordlig bris fra den stadig voksende indiescenen i Tromsø. Med assosiasjoner til The War On Drugs hypnotiske amerikana og Fleet Foxes lyriske virkelighetsflukt, balanserer gruppen intime viser med storslåtte roadtrip-epos.

Bandet ga ut sin første EP i 2018, en utgivelse som stadig finner nye fanskarer. NRK P3 Urørt la sin elsk på åpningssporet Burning Cars, og har ved flere anledninger berømmet EPens svevende indiepop. Nylig ga de ut singelen In Tombs, som nøt positiv oppmerksomhet både innenfor og utenfor landets grenser. Bandet jobber nå med sin første plate, inspirert like mye av naturen som av det som ødelegger den.

Gruppen har vist seg som et solid liveband, med en rekke overbevisende og energiske konserter rundt om i landet.

Tickets

 • BUKTA NACH: Mall Girl + Neon Apartments : Med festivalpass
  kr 200,00
  Sold out
 • BUKTA NACH: Mall Girl + Neon Apartments : Uten festivalpass
  kr 270,00
  Sold out