Blondekant/ Bastard Bar

Arrangementsinfo
  • Fredag, 07.05.2021
  • 18:00 - 23:00
  • Konsertstart: 20:00

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Beskrivelse

Ta en undersjanger av rock, riv den fra hverandre, og sett det sammen igjen. Kjør det gjennom en blender av forvrengning, bråk og apati. Skyv det inn i ørekanalen din, og så har du lyden av Blondekant. 

Bandet som består av fire så-vidt-myndige-bohemer fra Tromsø-område spiller en salig blanding av punk, post-punk, noise rock og psych. Debut EPen «Duk» kan beskrives som en samling av brutale klagesanger, som progressivt blir mer og mer nådeløs jo lenger inn man kommer. Tekstuniverset er samfunnskritisk, desperat og simpelt. Musikken består av hylende gitarer, krakilske trommer, hypnotiserende basslinjer og psykotisk vokal. Resultatet er et øredøvende, hardtslående, men likevel friskt utrykk. 

Billetter

  • Blondekant/ Bastard Bar
    Ta en undersjanger av rock, riv den fra hverandre, og sett det sammen igjen. Kjør det gjennom en blender av forvrengning, bråk og apati. Skyv det inn i ørekanalen din, og så har du lyden av Blondekant. Bandet som består av fire så-vidt-myndige-bohemer fra Tromsø-område spiller en salig blanding av punk, post-punk, noise rock og psych. Debut EPen «Duk» kan beskrives som en samling av brutale klagesanger, som progressivt blir mer og mer nådeløs jo lenger inn man kommer. Tekstuniverset er samfunnskritisk, desperat og simpelt. Musikken består av hylende gitarer, krakilske trommer, hypnotiserende basslinjer og psykotisk vokal. Resultatet er et øredøvende, hardtslående, men likevel friskt utrykk.
    kr 160,00
    Utsolgt