Anne Nymo Trulsen (duo) / Bastard Bar

Arrangementsinfo

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Beskrivelse

Anne Nymo Trulsen & Torje Åsali Jenssen, Bastard Bar 30. oktober 2020. 

Konsertstart 21:00

CC: 200kr + avg 

ID: 20 år 

 

Anne Nymo Trulsen, er fra Målselv, bor i Tromsø og lever av å være artist og sjølstendig næringsdrivende.
 

Anne er nok mest kjent som vokalist i det nordnorske bandet Hekla Stålstrenga, men eg har óg ei solokarriere der eg har utgitt to album. 

 

Skråblikk i 2013 https://open.spotify.com/album/37MPMziFr6uNGeX1TzyJOB?si=ILBbSMF4RjS23NLxmClFrQ

Og Valg i 2018: 

https://open.spotify.com/album/3FlA4ZItaFXbL9jomb96PP?si=44MfogHfSiW0V4UCcP_uMw

 

 Anne og Torje spiller Anne sine låter. 

Torje Åsali Jenssen er utdannet gitarist ved musikkonservatoriet i Tromsø og spiller bl a med Lisa Skoglund.  Anne spiller piano, gitar og sang mens Torje spiller gitarer og korer. 

På konserten vi tilbyr spiller vi mine sanger fra solokarrieren,  ispedd morsomme, alvorlige og rørende historier og anekdoter som mellomtekster. Sangene mine er på dialekt. 

 

Her er utdrag fra hva folkebladets Rune Ottarsen skrev om oss da vi spilte i Gryllefjord 1/8-19:

 

” Anne Nymo Trulsen eier publikum med sine personlige tekster, og nå ønsker hun seg ut på turné med sangene sine. Konserten med Anne Nymo Trulsen og gitarist Torje Åsali Jenssen ble en personlig reise, der publikum fikk være med på en trygg oppvekst på Olsborgmoen, det musikalske hjemmet, savnet etter de som blir borte, tapet av nære og kjære, som gikk bort altfor tidlig, utdanning, jobb, jakten på kjærligheten, kjæreste, ektemann, hus og barn.

- Det var et valg jeg tok i dag, sånn at folk kan få historiene for å bli kjent med meg, få by på meg sjøl, samtidig som vi balanserer, sånn at det ikke blir for personlig, for at alle skal få kjenne seg igjen. Jeg skaper en stemning med historiene i førstesettet, og så skaper jeg en annen stemning i andresettet. Det syntes jeg funka som faen, smiler Nymo Trulsen. Hun nådde publikummet i en fullsatt sal under Visekveld på Løven i Gryllefjord torsdag kveld, og fikk respons med latter, ettertanke, engasjement og applaus i retur. Etterpå kom folk og fortalte at tekstene hennes sendte dem tilbake til barndom, at de ble minnet på hvor de kommer fra, og viktigheten av hun skriver sanger som treffer dem.”

Billetter

  • Anne Nymo Trulsen (duo) / Bastard Bar
    Konsertstart kl 21:00 ID: 20 år
    kr 215,00
    Utsolgt