Anna Kajander / Bastard Bar

Arrangementsinfo
  • Torsdag, 06.05.2021
  • 18:00 - 23:00
  • Konsertstart: 20:00

Strandgata 22
Tromsø

Åpne i google maps

Beskrivelse

Anna Kajander skal endelig ut på veien og ta fatt på releaseturnéen for sin debutplate! 
Etter en aldri så liten utsettelse som følge av Covids herjinger, er Anna nå klar for å vise frem hvordan albumet Mandag høres ut i konsertform! Velkommen til releasefest på Bastard Bar den 6. mai! 


Med impulser fra Buenos Aires, København, Oslo og Lofoten, en særegen stemme og slagkraftige tekster, har Anna Kajander allerede erobret mange musikkelskeres hjerter med sine vakre låter.

Anna har blitt rost for sin jordnære sjarm, evnen til å være så intim som hun er i låtskrivingen sin, og ikke minst for sin kraftfulle stemme. Uansett om hun har med seg band eller spiller solo, er publikum alltid garantert en smellvakker opplevelse som merkes langt inn i hjerterota.

Vi sees på Bastard!

Billetter

  • Anna Kajander / Bastard Bar
    Anna Kajander skal endelig ut på veien og ta fatt på releaseturnéen for sin debutplate! Etter en aldri så liten utsettelse som følge av Covids herjinger, er Anna nå klar for å vise frem hvordan albumet Mandag høres ut i konsertform! Velkommen til releasefest på Bastard Bar den 6.mai! Med impulser fra Buenos Aires, København, Oslo og Lofoten, en særegen stemme og slagkraftige tekster, har Anna Kajander allerede erobret mange musikkelskeres hjerter med sine vakre låter. Anna har blitt rost for sin jordnære sjarm, evnen til å være så intim som hun er i låtskrivingen sin, og ikke minst for sin kraftfulle stemme. Uansett om hun har med seg band eller spiller solo, er publikum alltid garantert en smellvakker opplevelse som merkes langt inn i hjerterota. Vi sees på Bastard!
    kr 220,00
  • Velg billetter og fullfør